Zakaj so manduca® XT nosilke tako posebne?

Zakaj so manduca® XT nosilke tako posebne? 1

Vsi mi, ki nosimo otroka v nosilki želimo otroku pri nošenju zagotoviti dober položaj. Kaj sploh pomeni dober položaj? Dober položaj lahko zagotovimo otroku in sebi – nosilcu, če otroka podpremo v pripomočku za nošenje, torej otrok ne sme sedeti v nosilki, podprt mora biti kot v maminem trebuščku. To lahko zagotovimo samo, če se nosilka lepo prilagodi otrokovi velikosti in postavi nosilca. Na trgu je veliko nosilk, vendar, tudi če določena nosilka izponuje varnostne pogoje še ne pomeni, da je prava in dobra nosilka za vsakogar.

In prav tukaj se skriva posebnost nosilke manduca® XT, ki je prva in zaenkrat edina nosilka pri kateri se hrbtni del lahko prilagodi otrokovi velikosti na tri različne stopnje.

S pomočjo patentiranih zadrg je nosilki manduca® XT uspelo to kar ni prej uspelo nobeni nosilki in sicer, da je primerna od rojstva do ca. 5. leta starosti.

Poleg tega, da ima možnost 3-kratne adaptacije hrbtnega dela ima tudi prilagodljivo sedišče, ki se lahko zoža do 16 cm ali razširi na do 50 cm, kar zagotavlja da bodo otrokove nogice lepo podprte z blagom nosilke od kolena do kolena. Je tudi edina nosilka, ki omogoča nošenje novorojenčkov brez posebnega vstavka.

Zakaj so manduca® XT nosilke tako posebne? 4

Poleg tega, da je primerna skozi celotno obdobje nošenja in še dlje, se tudi prilagodi prav vsaki postavi nosilca in to je razlog, da je v svetu priznana kot The All-In-One nosilka, kot pravi tudi njen slogan.

Z nakupom manduca® XT boste naredili zagotovo pravo izbiro za vas in vašega otroka.

Mi lahko z enim stavkom opišemo manduco® kot:

MANDUCA® ZA VSAKOGAR PRAVA IZBIRA!

Dodaj odgovor