Vračilo blaga

ŽELITE VRNITI NAROČENO BLAGO?

Vračilo blaga v 14 dneh (Odstop od pogodbe)

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju na e-naslov: info@acemace.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Rok začne veljati en dan po datumu prevzema blaga. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti najkasneje v roku 14 dneh od oddanega Obrazca za vračilo blaga.

Kupec mora blago vrniti prodajalcu nepoškodovano, v originalni nepoškodovani embalaži in nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

Potrošnik naročeno blago vrne po priporočeni pošti na naslov podjetja:

@ceM@ce, Boštjan Makovec s.p.

Prušnikova ulica 70

1210 Ljubljana Šentvid

Vračilo kupnine bo izvedeno v roku 14 dni od prejema Obrazca za vračilo blaga ter po prejemu blaga, ki ga potrošnik vrača. Podjetje vrne kupnino potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, običajno preko transakcijskega računa.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago:

  • ki je izdelano po naročilu.

Obrazec za vračilo blaga oz. odstop od pogodbe izdelkov je na voljo TUKAJ.

Pravico do vračila kupnine, garancije, stvarnih natančneje lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.

Vračilo blaga za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja za pravne osebe. Razlika je v možnostih odstopa od pogodbe.

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk izdelkov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe oz. podjetja nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Vračilo kupnine žal ni možno.