O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

V podjetju @ceM@ce ponujamo širok nabor kakovostnih in preverjenih izdelkov. Partnerji s katerimi sodelujemo so skrbno izbrani, saj nam je kvaliteta in zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.

Naši partnerji imajo več kot 30 letno tradicijo z izdelavo otroških didaktičnih igrač, otroških vozil in ergonomskih nosilk.

Zastopamo in distribuiramo naslednje proizvajalca: Boba®, Galoppo, Girasol, Jakobs®, Limas, Müller & Herber, Rabo®, Legler pod blagovno znamko Small Foot Design®), Storchenwiege®, The Rubens Barn® Family, Weego, Wheely Bug™.

Poleg sodelovanja z proizvajalci, ki skrbijo za izdelavo kakovostnih izdelkov proizvajamo tudi lastne ultra lahke torbice pod blagovno znamko Alexa. Torbice so izdelane v Sloveniji, prav tako vse surovine razen tkanega blaga kupujemo pri domačih proizvajalcih in podpiramo domače gospodarstvo.

Podjetje @ceM@ce poleg Spletne trgovine vključuje tudi Jezikovno šolo za zgodnje učenje nemškega jezika. Ponosni smo, da otroci z našo pomočjo hitro in zelo enostavno že v prvem letu osvojijo veliko znanja. Predavanja po programu »TENCIMENCI – PLESNO-GIBALNE URICE V NEMŠČINI«, vodijo izkušeni diplomirani profesorji, ki so tudi naravni govorci. Program je namenjen predšolskim otrokom, otrokom in vrtcem. Otroci primarno ob petju, plesanju in z lastnimi didaktičnimi pripomočki na naraven način spoznajo in osvojijo nemški knjižni jezik.

Več o programu lahko najdete na našem YOUTUBE kanalu.

Ker nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, gresta pri nas kakovost in cena z roko v roki.