Predstavitev podjetja

O NAS

Smo mlado družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2017. Po dolgih letih delovanja v različnih multinacionalnih podjetij in tudi šolah, smo se odločili, da gremo na svoje in naše storitve ponujamo našim strankam z našo filozofijo, ki je koncipirana na način: zagotoviti vedno najboljšo in najvišjo kakovost naših storitev za naše stranke, ki se bodo vedno rade spomnile na nas in se vračale. Smo strokovnjaki na področju izobraževanja. Primarno sodelujemo in poučujemo nemški jezik v vrtcih in podjetjih, prav tako pa izobražujemo novopečene starše in vse tiste, ki si želijo nositi otroka v nosilki ali traku in nimajo znanja in izkušenj z nošenjem v pripomočkih za nošenje.

Izobraževanje vodi prof. mag. Aleksandra Makovec, ki je leta 2007 zaključila dodiplomski študij z odliko in pridobila naziv profesorica nemškega jezika s književnostjo in slovenskega jezika ter 2016 pridobila naziv magistrica znanosti.

Že v času študija je sodelovala v zasebni šoli svoje profesorice pri poučevanju predšolskih in osnovnošolskih otrok, kjer sta poučevali izključno v nemškem jeziku. Po zaključenem študiju je začela predavati nemški jezik na zasebni in javni šoli za tuje jezike in si pridobila veliko praktičnega znanja. Predavala je osnovnošolskim otrokom ter odraslim, ki so potrebovali nemški jezik za zaposlitev, napredovanje v karieri ali pripravo na izpite za odhod v tujino. Poleg poučevanja nemškega jezika je bila simultana prevajalka na poslovnih konferencah. Preden je postala samostojna podjetnica je bila zaposlena na različnih vodstvenih pozicijah v različnih multinacionalnih podjetjih.

V letu 2017 je razvila programa »TENCIMENCI – ZAPLEŠI V NEMŠČINI«, ki je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti. Otroci primarno ob petju, plesanju in z lastnimi didaktičnimi pripomoči na naraven način spoznajo knjižni nemški jezik in slovnico.

Poleg predavanja nemščine izobražuje tudi novopečene starše, tete, babice in dedke oz. vse tiste, ki si želijo nositi otroka v nosilki ali traku. Preden sta skupaj s soprogom odprla svoj Center za nošenje se je o zdravem in pravilnem nošenju izobraževala v Avstriji in Sloveniji. Sama je mama in ve kako pomembno je pravilno nositi otroka v pripomočkih za nošenje, čeprav se zdi na prvi pogled nošenje v pripomočkih enostavno, temu ni tako. Ker je zdravje na prvem mestu, tako za mame oz. nosilca kot za otroka, naš Center za nošenje sodeluje s strokovnjaki iz medicinskega področja in svoje znanje in izkušnje tudi na tem področju nenehno krepi.