O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

V podjetju @ceM@ce ponujamo širok nabor kakovostnih in preverjenih izdelkov. Partnerji s katerimi sodelujemo so skrbno izbrani, saj nam je kvaliteta in zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.

Naši partnerji imajo več kot 30 letno tradicijo z izdelavo otroških didaktičnih igrač, otroških vozil in ergonomskih nosilk.

Zastopamo in/ali distribuiramo naslednje blagovne znamke: Alexa, Big, Carson, Chi Chi Love, Chic 4 Baby, Disney, Girasol, Goki, Jakobs®, Limas, National Geographic™, Plus Plus®, Rabo®, Small Foot Design®, Simba, Smoby, Storchenwiege®, The Rubens Barn® Family, Weego, Wheely Bug™ in druge.

Poleg sodelovanja z proizvajalci, ki skrbijo za izdelavo kakovostnih izdelkov proizvajamo tudi lastne ultra lahke torbice pod blagovno znamko ALEXA. Torbice so izdelane v Sloveniji, prav tako vse surovine razen tkanega blaga, kupujemo pri domačih proizvajalcih in podpiramo domače gospodarstvo.

Podjetje @ceM@ce vključuje Otroško spletno trgovino in kakovostno Opremo za vrtce. Če ste Javni zavod (vrtec šola), Zasebni zavod (vrtec, šola), druga vrsta Vzgojno-izobraževalne ustanove ali imate drugo dejavnost kot npr. Trgovino in želite uvrstiti naše izdelke v vaš sortiment vas vabimo da postanete naš poslovni partner, za več informacij kliknite TUKAJ.

Poleg Trgovine podjetje @ceM@ce vključuje Jezikovno šolo za zgodnje učenje nemškega jezika. Ponosni smo, da otroci z našo pomočjo hitro in zelo enostavno že v prvem letu osvojijo veliko znanja. Predavanja po programu TENCIMENCI – Plesno-gibalne urice v nemščini, vodijo izkušeni diplomirani profesorji, ki so tudi naravni govorci. Program je namenjen predšolskim otrokom, otrokom in vrtcem. Otroci primarno ob petju, plesanju in z lastnimi didaktičnimi pripomočki na naraven način spoznajo in osvojijo nemški knjižni jezik.

Več o programu lahko najdete na našem YOUTUBE kanalu.

Ker nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, gresta pri nas kakovost in cena z roko v roki.