O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

V podjetju @ceM@ce ponujamo širok nabor kakovostnih in preverjenih izdelkov. Partnerji s katerimi sodelujemo so skrbno izbrani, saj nam je kvaliteta in zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.

Naši partnerji imajo več kot 30 letno tradicijo z izdelavo didaktičnih igrač, otroških vozil, ergonomskih nosilk, izdelkov za dom in vrt.

Zastopamo in/ali distribuiramo naslednje blagovne znamke: Alexa, Big, Carson, Chi Chi Love, Chic 4 Baby, Disney, Girasol, Goki, Jakobs®, Limas, National Geographic™, Plus Plus®, Rabo®, Small Foot Design®, Simba, Smoby, Storchenwiege®, The Rubens Barn® Family, Weego, Wheely Bug™ in druge.

Poleg sodelovanja z proizvajalci, ki skrbijo za izdelavo kakovostnih izdelkov proizvajamo tudi lastne ultra lahke torbice pod blagovno znamko ALEXA. Torbice so izdelane v Sloveniji, prav tako vse surovine razen tkanega blaga, kupujemo pri domačih proizvajalcih in podpiramo domače gospodarstvo.

Podjetje @ceM@ce poleg izdelkov za dom, vrt in opremo za podjetja, vključuje tudi opremo za vrtce in šole. Če ste Javni zavod (vrtec ali šola), Zasebni zavod (vrtec ali šola), druga vrsta Vzgojno-izobraževalne ustanove ali imate drugo dejavnost kot npr. Trgovino in želite uvrstiti naše izdelke v vaš sortiment vas vabimo, da postanete naš poslovni partner, za več informacij kliknite TUKAJ.

Poleg spletne trgovine v podjetju @ceM@ce izvajamo tudi jezikovne tečaje za zgodnje učenje nemškega jezika. Ponosni smo, da otroci z našo pomočjo hitro in zelo enostavno že v prvem letu osvojijo veliko znanja. Predavanja po programu TENCIMENCI – Plesno-gibalne urice v nemščini, vodijo izkušeni diplomirani profesorji, ki so tudi naravni govorci.

Več o programu lahko najdete na našem YOUTUBE kanalu.

Ker nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, gresta pri nas kakovost in cena z roko v roki.