POŠTNINA

Stroški pošiljanja in pakiranja znašajo 3,99 EUR.

Pošiljanje blaga se izvaja preko prevoznih partnerjev DHL, DPD, UPS, GLS in Pošta Slovenije.

PLAČILO

Prodajalec kupcu zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo po povzetju

Svoje naročilo lahko kupec plača dostavljavcu po povzetju blaga. Ob prevzemu paketa je možno plačilo le z gotovino. Plačilo s plačilno ali kreditno kartico po povzetju ni mogoče. Z oddanim naročilom se kupec zavezuje, da bo pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu blaga poravnal celotno kupnino za oddano naročilo. Plačilo po povzetju je možno za naročila do 50,00 EUR.

a) Plačilo po predračunu

Veljavnost predračuna je 3 dni od izdaje. Če v tem času nakazilo ne bo izvedeno, bomo predračun stornirali.

b) Plačilo s kreditnimi karticami, preko spletnega plačilnega vmesika Stripe, ki zagotavlja varno plačilo:

– Mastercard

– Visa (kreditna)

– American express

Pri plačilu s kartico je potrebno vnesti številko kartice, rok veljavnosti in CVV številko. Po vnosu vseh podatkov boste prejeli varnostno kodo po sms-u oziroma drugem kanalu, ki vam jo zagotovi banka oziroma izdajatelj plačilne kartice. V kolikor ne boste prejeli varnostne kode, se prosimo obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Zaradi varnosti je transakcija s kreditno kartico možna zgolj z vnosom varnostne kode, brez varnostne kode transakcija ne bo izvedena. Po uspešnem plačilu in zaključku nakupa bo vaša transakcija vidna tudi na vašem bančnem izpisku.

c) Plačilo s storitvijo PayPal

Za izvedbo naročila oz. plačila boste preusmerjeni z naše spletne strani na stran PayPal.

DOBAVNI ROK

a) Za izdelke, ki so na zalogi je predvidena dostava 4 do 7 delovnih dni, rok začne teči naslednji delovni dan od prejema naročila oz. plačila. Sobote, nedelje in prazniki se ne upoštevajo kot delovni dnevi.

b) Če naročeno blago ni na zalogi stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo brezplačno prekličete.