Poštnina, plačilo in dobavni rok

1. Strošek poštnine in obdelave naročenega blaga je enoten za celotno Slovenijo in sicer znaša pavšal 3,70 € za vsa naročila do 69,99 €. Za vsa naročila nad 70,00 € je poštnina brezplačna za celotno Slovenijo. Pošiljanje blaga se izvaja preko Pošte Slovenije ali DHL.

2. Podjetje uporabnikom zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo z gotovino ob povzetju pošiljke (pri plačilu po povzetju kupec naročeno blago prejeme na dom, vrednost naročenega blaga skupaj s pavšalnimi stroški pošiljanja v vrednosti 3,70 € za paket do 69,99 € plača pismonoši oz. dostavljavcu. Pri paketih nad 70,00 € je poštnina brezplačna in se kupcu zaračuna samo vrednost naročenega blaga).

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna provizijo za odkupnino in manipulativne stroške, veljavni cenik Pošte Slovenije najdete TUKAJ

V izogib dodatnim stroškom pošiljanja vam priporočamo plačilo po predračunu.

b) Plačilo po predračunu nakazilo na TRR podjetja (predračun pošlje podjetje po elektronski pošti na naslov, ki ste nam ga zaupali. Račun se kreira avtomatično, vendar vam ga bomo posredovali po zaključeni obdelavi naročila. Po prejetju celotnega zneska na naš TRR, vam bomo blago posredovali neposredno na vaš želeni naslov. V primeru delnega vplačila, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja @ceM@ce).

3. Za naročeno blago je dobavni rok, če je blago na zalogi pri proizvajalcu 10 delovnih dni od prejema naročila, v obratnem primeru stopimo v stik z vami in vam sporočimo čas dobavnega roka za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo brezplačno prekličete.