Poštnina, plačilo in dobavni rok

POŠTNINA

Stroški poštnine in obdelave naročenega blaga znašajo 2,99 EUR za nakupe do 19,99 EUR. Nad 20,00 EUR je dostava za celotno Slovenijo brezplačna. Pošiljanje blaga se izvaja preko naših pogodbenih partnerjev.

PLAČILO

Podjetje uporabnikom zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo z gotovino ob povzetju pošiljke (pri plačilu po povzetju kupec naročeno blago prejeme na dom, vrednost naročenega blaga plača pismonoši oz. dostavljavcu.

Pri nakupih nad 50,00 € je obvezno plačilo po predračunu, plačilo z gotovino ob povzetju v tem primeru ni mogoče.

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna provizijo za vplačilo UPN obrazca – na nastali strošek nimamo vpliva.

V primeru plačila po povzetju plačate vrednost pošiljke in provizijo za vplačilo obrazca UPN po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, cenik najdete TUKAJ

Strošek provizije za vplačilo UPN obrazca:

kupnina do 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR.

kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: znaša provizija 1,07 % od vrednosti pošiljke

kupnina nad 501,00 EUR: provizija je 5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti pošiljke

V izogib dodatnim stroškom pošiljanja oz. za brezplačno poštnino vam priporočamo plačilo po predračunu.

b) Plačilo po predračunu nakazilo na TRR podjetja (predračun pošlje podjetje po elektronski pošti na naslov, ki ste nam ga zaupali. Račun se kreira avtomatično, vendar vam ga bomo posredovali po zaključeni obdelavi naročila. Po prejetju celotnega zneska na naš TRR, vam bomo blago posredovali neposredno na vaš želeni naslov. V primeru delnega vplačila, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja @ceM@ce).

DOBAVNI ROK

Naročeno blago odpremimo, če je blago na zalogi pri proizvajalcu običajno v 2. do 7. delovnih dneh od prejema naročila, rok za odpremo naročenega blaga začne veljati naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da naročeno blago ni na zalogi pri dobavitelju stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo prekličete.