Poštnina, plačilo in dobavni rok

1. Stroški poštnine in obdelave naročenega blaga znašajo 3,00 EUR za celotno Slovenijo za nakupe do 69,99 EUR. Za nakupe nad 70,00 EUR je poštnina brezplačna. Pošiljanje blaga se izvaja preko Pošte Slovenije ali DHL.

2. Podjetje uporabnikom zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo z gotovino ob povzetju pošiljke (pri plačilu po povzetju kupec naročeno blago prejeme na dom, vrednost naročenega blaga plača pismonoši oz. dostavljavcu.

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna provizijo za vplačilo UPN obrazca – na nastali strošek nimamo vpliva.

V primeru plačila po povzetju plačate vrednost pošiljke in provizijo za vplačilo obrazca UPN po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, cenik najdete TUKAJ

Strošek provizije za vplačilo UPN obrazca:

kupnina do 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR.

kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: znaša provizija 1,07 % od vrednosti pošiljke

kupnina nad 501,00 EUR: provizija je 5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti pošiljke

V izogib dodatnim stroškom pošiljanja vam priporočamo plačilo po predračunu.

V izogib dodatnim stroškom pošiljanja vam priporočamo plačilo po predračunu.

b) Plačilo po predračunu nakazilo na TRR podjetja (predračun pošlje podjetje po elektronski pošti na naslov, ki ste nam ga zaupali. Račun se kreira avtomatično, vendar vam ga bomo posredovali po zaključeni obdelavi naročila. Po prejetju celotnega zneska na naš TRR, vam bomo blago posredovali neposredno na vaš želeni naslov. V primeru delnega vplačila, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja @ceM@ce).

3. Naročeno blago dostavimo, če je blago na zalogi pri proizvajalcu običajno v 2 do 3 delovnih dneh od prejema naročila, v obratnem primeru stopimo v stik z vami in vam sporočimo čas dobavnega roka za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo brezplačno prekličete.