Poštnina, plačilo in dobavni rok

POŠTNINA

Stroški pošiljanja in pakiranja za naročila:

do 49,99 EUR znašajo 2,99 EUR

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju se strošek dostave poveča za 0,99 €.

nad 50 EUR je dostava za celotno Slovenijo brezplačna.

Pošiljanje blaga se izvaja preko prevoznih partnerjev in Pošta Slovenije.

OSEBNI PREVZEM

Ob predhodnem dogovoru (na info@acemace.si, ali na 051/631-383) je možen tudi osebni prevzem v Ljubljani na naslovu sedeža podjetja: Prušnikova ulica 70, 1210 Ljubljana – Šentvid.

V primeru, da izberete osebni prevzem je potrebno znesek poravnati s kreditno kartico ali preko bančne transakcije na TRR podjetja:

@ceM@ce, Boštjan Makovec s.p.

Prušnikova ulica 70, 1210 Ljubljana – Šentvid

TRR: SI56 3400 0101 8571 756 (Sparkasse d.d.) 

Davčna številka: 28983068

Matična številka: 8064555000

Ko je blago pripravljeno za prevzem vas o tem obvestimo preko SMS-a na številko, ki ste nam jo zaupali.

Ob osebnem prevzemu vam strošek pakiranja in pošiljanja ne zaračunamo.

PLAČILO

Podjetje uporabnikom zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo z gotovino po povzetju pošiljke (pri plačilu po povzetju kupec naročeno blago prejeme na dom, vrednost naročenega blaga plača pismonoši oz. dostavljavcu.

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju se strošek dostave poveča za 0,99 €.

Pri nakupih nad 50,00 € je obvezno plačilo po predračunu ali s kreditno kartico, plačilo po povzetju v tem primeru ni mogoče.

b) Plačilo po predračunu nakazilo na TRR podjetja (predračun pošlje podjetje po elektronski pošti na naslov, ki ste nam ga zaupali. Račun se kreira avtomatično, vendar vam ga bomo posredovali po zaključeni obdelavi naročila. Po prejetju celotnega zneska na naš TRR, vam bomo blago posredovali neposredno na vaš želeni naslov. V primeru delnega vplačila, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja @ceM@ce).

Rok za plačilo po predračunu velja 3 delovne dni od prejema predračuna. V primeru, da v tem času ne prejmemo nakazila na TRR podjetja, bomo smatrali, da odstopate od pogodbe in bomo vaše naročilo stornirali, izdelek/-ke bomo pa vrnili nazaj v prodajo.

c) Plačilo s kreditnimi karticami

– Mastercard

– Visa (kreditna)

– American express

Pri plačilu s kartico je potrebno vnesti številko kartice, rok veljavnosti in CVV številko.

d) Račun lahko prejeme plačnik računa in ne prejemnik blaga, če je pri naročilu izdelka navedel drugi naslov.

DOBAVNI ROK

Naročeno blago odpremimo naslednji delovni dan od prejema naročila, če je na zalogi pri nas, če je na zalogi pri proizvajalcu običajno v roku od 7. do 12. delovnih dni od prejema naročila, rok za odpremo naročenega blaga začne veljati naslednji delovni dan po oddaji naročila (sobote, nedelje in prazniki se ne upoštevajo kot delovni dnevi). V primeru, da naročeno blago ni na zalogi pri dobavitelju stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo prekličete.