Poštnina, plačilo in dobavni rok

POŠTNINA

Stroški poštnine in pakiranja naročenega blaga znašajo 2,99 EUR za nakupe do 49,99 EUR.

Nad 50,00 EUR je dostava za celotno Slovenijo brezplačna. Pošiljanje blaga se izvaja preko naših pogodbenih partnerjev in Pošta Slovenije.

OSEBNI PREVZEM

Ob predhodnem dogovoru (na info@acemace.si, ali na 051/631-383) je možen tudi osebni prevzem v Ljubljani na naslovu sedeža podjetja: Prušnikova ulica 70, 1210 Ljubljana – Šentvid.

V primeru, da izberete osebni prevzem je potrebno znesek neposredno nakazati preko bančne transakcije na račun podjetja:

@ceM@ce, Boštjan Makovec s.p.

Prušnikova ulica 70, 1210 Ljubljana – Šentvid

TRR: SI56 3400 0101 8571 756 (Sparkasse d.d.) 

Davčna številka: 28983068

Matična številka: 8064555000

Ko je blago pripravljeno za prevzem vas o tem obvestimo preko elektronske pošte, ki ste nam jo zaupali pri naročilu blaga.

Ob osebnem prevzemu vam strošek pakiranja in pošiljanja ne zaračunamo.

PLAČILO

Podjetje uporabnikom zagotavlja naslednje načine plačila:

a) Plačilo z gotovino ob povzetju pošiljke (pri plačilu po povzetju kupec naročeno blago prejeme na dom, vrednost naročenega blaga plača pismonoši oz. dostavljavcu.

Pri nakupih nad 50,00 € je obvezno plačilo po predračunu, plačilo z gotovino ob povzetju v tem primeru ni mogoče.

OPOZORILO: Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna provizijo za vplačilo UPN obrazca in odkupnino.

V primeru plačila po povzetju plačate vrednost pošiljke, odkupnino (veljavni cenik Pošta Slovenije najdete TUKAJ) in provizijo za vplačilo UPN obrazca (veljavni cenik Pošta Slovenije najdete TUKAJ.

Strošek provizije za vplačilo UPN obrazca:

kupnina do 98,00 EUR znaša provizija 1,05 EUR.

kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: znaša provizija 1,07 % od vrednosti pošiljke

kupnina nad 501,00 EUR: provizija je 5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti pošiljke

V izogib dodatnim stroškom pošiljanja vam priporočamo plačilo po predračunu.

b) Plačilo po predračunu nakazilo na TRR podjetja (predračun pošlje podjetje po elektronski pošti na naslov, ki ste nam ga zaupali. Račun se kreira avtomatično, vendar vam ga bomo posredovali po zaključeni obdelavi naročila. Po prejetju celotnega zneska na naš TRR, vam bomo blago posredovali neposredno na vaš želeni naslov. V primeru delnega vplačila, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja @ceM@ce).

DOBAVNI ROK

Naročeno blago odpremimo naslednji delovni dan od prejema naročila, če je na zalogi pri nas, če je na zalogi pri proizvajalcu običajno v 4. do 10. delovnih dneh od prejema naročila, rok za odpremo naročenega blaga začne veljati naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da naročeno blago ni na zalogi pri dobavitelju stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo prekličete.