POŠTNINA

Stroški pošiljanja in pakiranja za naročila:

do 49,99 EUR znašajo 2,99 EUR

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 EUR.

Pošiljanje blaga se izvaja preko prevoznih partnerjev DHL, DPD, UPS, GLS in Pošta Slovenije.

PLAČILO

Omogočamo vam naslednje načine plačila:

a) Plačilo po povzetju

Svoje naročilo lahko plačate tudi po povzetju. Ob prevzemu paketa je možno plačilo le z gotovino. Plačilo s plačilno ali kreditno kartico po povzetju ni mogoče. Z oddanim naročilom se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu blaga poravnali celotno kupnino za oddano naročilo dostavljavcu. Plačilo po povzetju je možno za naročila do 19,99 EUR.

b) Plačilo z UPN položnico

Naše UPN položnice imajo QR kodo, kot jo imajo položnice, npr.: položnica za elektriko. Zato boste lahko plačilo opravili na vseh prodajnih mestih, kjer je omogočeno plačevanje položnic, kot npr.: v Mercatorjevih, Sparovih, Tuševih oziroma na Petrolovih prodajnih mestih, trafikah 3DVA, na pošti, banki ali e-banki.

UPN položnico ni potrebno tiskati, na blagajni lahko zgolj pokažete QR kodo položnice na vašem mobilnem telefonu, v kolikor imate dostop do vaše elektronske pošte na vašem mobilnem telefonu. Rok za plačilo po predračunu velja 3 dni od prejema predračuna. V primeru, da v tem času ne prejmemo nakazila na TRR podjetja, bomo smatrali, da odstopate od pogodbe in vaše naročilo skladno z našimi Splošnimi pogoji poslovanja stornirali.

c) Plačilo s kreditnimi karticami, preko spletnega plačilnega vmesika Stripe, ki zagotavlja varno plačilo:

– Mastercard

– Visa (kreditna)

– American express

Pri plačilu s kartico je potrebno vnesti številko kartice, rok veljavnosti in CVV številko. Po vnosu vseh podatkov boste prejeli varnostno kodo po sms-u oziroma drugem kanalu, ki vam jo zagotovi banka oziroma izdajatelj plačilne kartice. V kolikor ne boste prejeli varnostne kode, se prosimo obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Zaradi varnosti je transakcija s kreditno kartico možna zgolj z vnosom varnostne kode, brez varnostne kode transakcija ne bo izvedena. Po uspešnem plačilu in zaključku nakupa bo vaša transakcija vidna tudi na vašem bančnem izpisku.

d) Plačilo s storitvijo PayPal

Za izvedbo naročila oz. plačila boste preusmerjeni z naše spletne strani na stran PayPal.

DOBAVNI ROK

Dobavni rok je zabeležen ob izdelku. Na zalogi pomeni: Dostava od 4 do 7 delovnih dni, rok začne teči naslednji delovni dan od prejema naročila oz. plačila. Sobote, nedelje in prazniki se ne upoštevajo kot delovni dnevi.

Poštnina, plačilo in dobavni rok

V kolikor naročeno blago ni na zalogi stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo brezplačno prekličete.