Piškotki

Kaj so spletni piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ustvari med obiskom in na ta način omogoči spremljanje obiskanosti spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, kjer so shranjene nastavitve za spletno mesto in podatki o profilu.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. S pomočjo piškotkov zagotavljamo hitrejšo in enostavnejšo interakcijo med uporabnikom in spletno stranjo, hitrejše delovanje spletnega mesta in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje.

Katere piškotke uporablja spletno mesto @ceM@ce?

Spletno mesto @ceM@ce uporablja piškotke, ki omogočajo hitrejše delovanje spletne strani ter zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Uporabljamo tudi piškotke, ki nam jih omogoča storitev Google Analytics, ti piškotki nam omogočajo anonimno spremljanje gibanja uporabnikov našega spletnega mesta.

Kako lahko odstranite piškotke iz vašega računalnika?

Odstranjevanja piškotkov je vsekakor dovoljeno in možno. Vendar tega ne priporočamo, saj brez uporabo piškotkov ne bomo mogli zagotoviti kakovostne uporabniške izkušnje. V primeru, da se boste vseeno odločili za ta korak, to lahko storite v nastavitvah zasebnosti v vašem brkljalniku. Tam lahko izbrišete posamezne piškotke in/ali prepoveste posameznemu spletnemu mestu, da shranjuje piškotke.