Mnenja

UDELEŽENCEV, TEČAJNIKOV, STARŠEV IN POSLOVNIH PARTNERJEV

Mnenja

“Najini 4 in 5 let stari deklici odraščata v dvojezičnem okolju, kjer sta slovenščina in angleščina vsakodnevna rutina. Spoznanje, da otrok v zgodnjem obdobju svojega življenja spotoma osvoji tuj jezik, naju je vodilo do odločitve, da jima že sedaj ponudiva možnost spoznati se z nemškim jezikom v sklopu popoldanskih vrtčevskih dejavnosti. Nemške urice obiskujeta z navdušenjem, saj učenje poteka preko igre, ki jo vodi za to usposobljena in izredno srčna učiteljica Aleksandra. Toplo priporočava!” 

URŠKA IN NOAH CHARNEY, starša učenk programa TENCIMENCI

“Z velikim zadovoljstvom priporočam izobraževanje pri profesorici Aleksandri. Ima zelo velik razpon logičnega razmišljanja ter znanja, ki ga na zelo strokoven način prenese na svoje učence. Delati v javnem največjem in starejšem jezikovnem centru za tuje jezike v Skopju je velik izziv za profesorje. Aleksandra se je izkazala kot velika profesionalka in zelo kompetentna profesorica za poučevanje v skupinah, kjer so različni profili udeležencev iz različnih starostnih skupin”.

VALERIJA SIDORENKO-STOJČEVSKA, DIREKTORICA JEZIKOVNEGA CENTRA ZA TUJE JEZIKE, poslovni partner

“Super predavanje, res veliko zveš o nosilkah in pravilni uporabi le-teh, pa še nekaj jih lahko preizkusiš. Toplo priporočam vsem (bodočim) uporabnicam nosilk in tistim, ki o njih se niste odločene”. ☺

NATAŠA MAHKOVIČ, udeleženka izobraževanja o nošenju

“Profesorico Aleksandro lahko samo priporočim za poučevanje nemščine, saj se je pri nas izkazala kot zelo natančna in delovna, ki je znanje na zelo elokventen način prenesla na svoje udeležence. Aleksandra je zelo zavzeta pri svojem delu in zrači s pozitivno energijo. K temu bi še dodal, da vedno stremi k novemu znanju, timskemu delu in je zelo komunikativna”.

TONI TASEVSKI, MENEDŽER JEZIKOVNEGA CENTRA ZA TUJE JEZIKE HERC, poslovni partner

“Top predavanje, sama sem se po rojstvu 3. otroka napotila na delavnico o pravilnem nošenju in izvedela ogromno stvari o katerih se mi prej še sanjalo ni in spoznala ogromno nosilk, ki so ustrezne in tudi tiste, ki žal niso pa jih kljub temu prodajajo in oglašujejo in tako sva še danes z 14 mesečnico uporabnice prave nosilke katero mala obožuje od rojstva in vesela sem, da sem odšla na to delavnico in da vem, da sem zase in za svojega otroka izbrala najboljše tudi z vidika zdravja in razvoja”.

JASMINA KERN OKOREN, udeleženka izobraževanja o nošenju