Izposoja Girasol tkani trak Tulum

60.0070.00

IZPOSOJA GIRASOLOV TKANI TRAK TULUM

Tkani trak Tulum, si lahko izposodite za 7 ali 14 dni. S pomočjo izposoje boste lahko pred nakupom preverili ali so Girasolovi tkani trakovi prava izbira za vas in vašega otroka.

Cena za izposojo tkanega traku znaša 10,00 € za 7 dni in 20,00 € za 14 dni. Cena varščine za tkani trak je 50,00 €. Ob vračilu nepoškodovanega traka vam bomo varščino povrnili na vaš TRR račun. Obdržali bomo zgolj znesek najemnine za trak 10,00 € za 7 dni oz. 20,00 € za 14 dni.

Če se boste odločili za nakup nove nosilke preko naše spletne trgovine vam bomo strošek najema nosilke odšteli pri nakupu nove nosilke.

V primeru zamude pri vračilu traka vam bomo zaračunali zamudne obresti, ki znašajo 2,00 € na dan. Stroške pošiljanja krije najemnik.

Vsekakor pa priporočamo, da se, če do sedaj niste obiskovali predavanja o nošenju, udeležite našega strokovnega izobraževanja o nošenju otroka v nosilki ali traku saj je zdravje otroka in nosilca na prvem mestu in se investicija v kakovostno izobraževanje za dobro počutje pri nošenju neizmerno splača.

Tkani trakovi izdelani iz kepra so zelo krepki in čvrsti trakovi. Tkani so rahlo diagonalno elastično brez raztezanja po dolžini in širini, kar blagu omogoča primerno čvrstost, oprijem in prilagodljivost. Primerni so tako za novorojenčke kot tudi za malčke zato so t.i. allrounder-ji med tkanimi trakovi saj so najbolj priljubljeni tkani trakovi pri začetnikih.

LASTNOSTI

Material: 100 % neobdelan bombaž, brez kemičnih snovi, ne draži kože, zato je še posebej primeren za novorojenčke, ki imajo občutljivo kožo.

Tkanje: keper

Velikost traku: 7 (5,20 m)

Primerna starost otroka: od rojstva naprej, skozi celotno obdobje nošenja

Možni načini nošenja: spredaj na trebuhu, na boku, zadaj na hrbtu

Teža: ca. 215,84 g/m²

Počisti
Šifra: GITTUL Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Opis tkanih trakov – keper tkanje

Prav noben drug pripomoček za nošenje ni tako individualno prilagodljiv kot so tkani trakovi, ki so idealna izbira za nošenje novorojenčkov, dojenčkov in malčkov. Primerni so skozi celotno obdobje nošenja, saj se individualno prilagodijo tako otroku kot nosilcu.

Zagotovo je potrebno na začetku malo vaditi želeno tehniko vezanja, da bi zagotovili zdravo nošenje otroka v traku in omogočili prijetno nošenje otroku in vam, vendar ko boste enkrat obvladali tehniko vezanja, boste imeli otroka v 3 korakih oziroma v ca. 2 minutah v traku.

Girsasolovi tkani trakovi so lahko izdelani iz blaga, tkanega na štiri načine: keper, diamond, honeycomb in ribja kost.

Sredina trakov je označena z Girasolovo etiketo, ki poenostavi uporabo. Girasolovi tkani trakovi imajo diagonalno zaključene konce za lažje vezanje vozlov.

Tkani trakovi niso uporabni samo za nošenje otroka temveč jih lahko uporabljate tudi kot:

  • odejico
  • gugalnico
  • otroško visečo mrežo ali kaj drugega

PREDNOSTI TKANIH TRAKOV – KEPER TKANJE:

  • primerni so od rojstva naprej oz. skozi celotno obdobje nošenja
  • so individualno prilagodljivi tako postavi nosilca kot tudi velikosti otroka
  • izdelani so iz 100 % neobdelanega bombaža, brez škodljivih kemičnih dodatkov

K TKANEM TRAKU PRIPADA TUDI:

  • navodila v slovenščini z ilustrativnimi slikami

VZDRŽEVANJE

Enostavni so za vzdrževanje, lahko jih perete v pralnem stroju do 60 stopinj Celzija. Da bi bili okolju in tkanim trakovom prijazni priporočamo pranje v pralnem stroju do 40 stopinj Celzija ter sušenje na zraku.

Priporočamo, da porabljajte blag detergent brez mehčalca in nizko število obratov centrifuge (max. 900 obratov).

Ne sušite v sušilnem stroju.

Dodatne informacije

Obdobje izposoje ,
Starost 0 - 36 mesecev
Znamka
Kategorija Tkani trakovi, Izposoja izdelkov za nošenje
Specifikacije 100 % ročna izdelava

Morda vam bo prav tako všeč…