Integrirana nemščina za vrtce

PROGRAM TENCIMENCI – OD 3. DO 6. LETA STAROSTI

Otroci se po programu TENCIMENCI-PLESNO-GIBALNE URICE V NEMŠČINI, učijo knjižno nemščino primarno ob petju nemških pesmic, plesanju in igranju različnih igric z lastno izdelanimi didaktičnimi pripomočki.

Program se izvaja skozi celo šolsko leto od oktobra do maja – 1 x tedensko po 1 pedagoško uro.

Integrirana nemščina za vrtce

Otroci svoje znanje staršem predstavijo na zaključnem nastopu, ki se izvede konec šolskega leta. Po uspešnem nastopu pridobijo pohvalo za uspešno zaključen program TENCIMENCI.

Profesorica nemščine večino časa govori v izvirni nemščini. Otroci bodo na ta način spoznali nemški jezik kot so spoznali svoj materni jezik intuitivno in brez naglasa. Spoznavanje nemškega jezika jim bo zagotovo v pomoč v šoli in kasneje v karieri. Predšolski otroci v tej starostni skupini se najlažje naučijo novih stvari in tudi tujega jezika ob petju in plesanju oz. ob zabavanju. Iz tukaj izhaja tudi ime programa TENCI – iz besede tanzen = plesati in ENCI – iz besede Enzyklopädie = enciklopedija. Črka M na sredini obeh besed pa simbolizira ime podjetja @ceM@ce.

V @ceM@ce-u smo prepričani, da »za začetek učenja tujega jezika ni nikoli prezgodaj, lahko je zgolj prepozno«.

Če želite tudi v vašem vrtcu integrirati Plesno-gibalne urice v nemščini po programu TENCIMENCI, nam pišite in poslali vam bomo individualno ponudbo.